Vukovarski suverenisti pokrenuli inicijativu pod nazivom “Mali čitači, velikog srca”

Foto: Hrvatski suverenisti

VUKOVAR, Povodom Svjetskog dana čitanja naglas, Hrvatski suverenisti Vukovar organiziraju inicijativu za prikupljanje dječjih knjiga i slikovnica pod nazivom „Mali čitači, velikog srca“. Kako ističu suverenisti cilj inicijative je prikupiti što više dječjih knjiga i slikovnica tijekom veljače te iste donirati udruzi „Tko se boji sutra još?“. Riječ je o udruzi koja pruža pomoć i podršku  obiteljima djece s teškoćama u razvoju, djeci i njihovim roditeljima. Članovi ove udruge  trenutno naporno rade na uređenju novih prostorija, a suverenisti ovom inicijativom žele dati svoj doprinos u razvoju i opremanju udruge.

“Kao gradska organizacija i dio vlasti u gradu Vukovaru, osjećamo odgovornost prema ranjivim skupinama u našem gradu. Naša temeljna zadaća je pružiti podršku i olakšati odrastanje, gradeći mostove koji će im pomoći na putu prema svjetlijoj budućnosti. Pozivamo vas da se pridružite našoj inicijativi, te da zajedno doprinesemo stvaranju boljeg društva, društva gdje svako dijete ima priliku rasti i razvijati se”, navodi predsjednik vukovarske organizacije Hrvatskih suverenista Filip Sušac.

Pojašnjava i kako svaki zainteresirani građanin svoju donaciju tijekom veljače može ostaviti u prostorijama stranke na adresi Ivana Gorana Kovačića 6 u Vukovaru, i to ponedjeljkom i petkom od 9 do 11 sati ili srijedom od 18 do 20 sati.