Vukovarski HDZ: U SDP-u se služe lažima i objedama

Foto: hdz.hr

VUKOVAR, Iz vukovarskog HDZ-a izvjestili su u ponedjeljak kako je isključivi krivac za zvižduke i poruke koji su u subotu, dok je u sklopu predizborne kampanje Narodne koalicije obilazio središte Vukovara, bili upućeni predsjedniku SDP-a Zoranu Milanoviću, krivac Milanović sam.

“Opovrgavavajući navode GO SDP-a Vukovar moramo reći da je prava istina kako je za reakciju građana grada Vukovara isključivi krivac Zoran Milanović. On je prolazeći pored štanda HDZ-a koji je višestruko bio posjećeniji nego štand SDP-a prozvao ljude “huškaćima”. Uvidjevši da ti isti stoje ispred štanda, te da se neradi o nekoj namjeri “presretanja” čak se i ispričao. Njegova reakcija nakon prozivanja “Šta ste došli huškati?” je bila ispod svakog nivoa a ponajmanje nivoa državnika, na što su okupljeni građani reagirali negodovanjem”, navode iz vukovarskog HDZ-a.

Članove GO SDP-a optužili su da se služe lažima i objedama jer im, kako se navodi, ne odgovaraju dobre priče koje dolaze iz Vukovara u vrijeme kada vlast u tome gradu obnaša HDZ.

ĐURO KARALIĆ