Vukovarska tržnica spremna za nastavak rada

Foto: www.vukovar.hr

VUKOVAR, Gradska tržnica Vukovar spremna je nastavak rada koji će se odvijati uz dodatne mjere zaštite i fizičkog distanciranja te se samo čeka odobrenja nacionalnog stožera civilne zaštite. Prema navodima iz Grada na preko 3000 kvadratnih metara, kojima se proteže Gradska tržnica Vukovar, uspostavljena je posebna regulacija rada uz dodatne mjere zaštite i fizičkog distanciranja te su osigurana dezinfekcijska sredstva za sve djelatnike i posjetitelje.

„Osluškujući glas naših poljoprivrednika i sugrađana, promišljali smo i pronašli način za nastavak rada tržnice kako bi domaći proizvodi mogli biti plasirani na lokalno tržište, za čime postoji velika potreba, posebice u Velikome tjednu. Naši sugrađani naprosto vape za domaćom hranom na kakvu su navikli. Svi smo jedva čekali proljeće i  poljoprivredne proizvode. Naravno, uvažavamo i naše poljoprivredne proizvođače kojima je tržnica prilika za prodaju plodova svoga rada te se nadamo kako će se tržnice uskoro otvoriti“, rekao je gradonačelnik Vukovara Ivan Penava.

Dodao je kako su svi dužni pridržavati se mjera propisanih od Nacionalnog stožera civilne zaštite budući da su zdravlje i život na prvome mjestu.

Neovisno o prilagođenim uvjetima rada tržnice, najvažnija je mjera predostrožnosti vlastita odgovornost. Prilikom kupovine razmišljajte o sebi i drugima, držite razmak i izbjegavajte fizički kontakt.