Vukovarka Svetlana Gavrilović predstavlja Hrvatsku na Miss Europe Continental natjecanju

Foto: Igor Dugandžić

VUKOVAR, Od 19. do 24. Studenoga u Napulju (Italija) održava se Miss Europe Continental koji će okupiti natjecateljice iz cijele Europe i svijeta. Natjecanje je podijeljeno na dva dijela, odnosno, na natjecanje za cijeli svijet kao i natjecanje za područje Europe. U World Finalu Hrvatsku će predstavljati samo jedna natjecateljica i to Vukovarka Svetlana Gavrilović.

„Radi se o natjecanju na kojem će sudjelovati 50-ak djevojaka iz cijeloga svijeta. Ulazak u svjetsko finale smatram svojim najvećim uspjehom do sada“, rekla je Gavrilović.

Bolji poznavatelji mode znaju kako je Gavrilović do sada nosila oko 400 revija što je izdvaja od ostalih. Najjača revija koju je nosila je ona L’oreala (Matrix World Tour za Hooker&Young“). Trenutno je dio Prestige Model Management (Dublin), a prije toga je surađivala s agencijama Midikenn Model Management (Zagreb), Weltrusky (Zagreb) i One Source Talen (New York). Uz brojne revije i snimanja Gavrilović je radila i kao voditeljica tečajeva za male i velike manekenke po svim vukovarskih školama za osječku udrugu manekena Fashion studio Click kao i voditeljica tečajeva za male i velike i manekenke u udruzi Kreacija i kreativnost u Osijeku.