Vrdoljak sa članovima vukovarsko-srijemskog HNS-a

VUKOVAR, Potpredsjednik HNS-a i bivši ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak sastao se u Vukovaru s članovima vukovarsko-srijemske organizacije HNS-a.

„Budućnost HNS-a glavna je svrha naših sastanaka po županijskim organizacijama. Naš posao je ojačati HNS. To možemo napraviti samo s ljudima na terenu i ozbiljnom politikom HNS-a“, rekao je na organizacijskom sastanku u Vukovaru potpredsjednik stranke Ivan Vrdoljak.

Po njegovim riječima, sto tisuća preferencijalnih glasova u situaciji manjinskog partnera i godinama krize potvrda je da je HNS politička stranka koja svojom organizacijom i logistikom po terenu ima perspektivnu budućnost.

Novom premijeru i njegovim ministrima Vrdoljak je poželio puno uspjeha uz želju da se barem dio obećanih reformi odradi jer „u suprotnom brzo ćemo na nove izbore“. Svom nasljedniku u ministarstvu poželio je uspješan nastavak restrukturiranja poduzeća u vlasništvu države među kojima je i Borovo koje je prošlo težak put.

Poduzeće je to koje danas radi, završena je predstečajna nagodba, kreditne linije su osigurane i čekamo nove odluke, rekao je Vrdoljak.

„Izvrsni rezultati HNS-a na nacionalnoj razini samo nam mogu biti vjetar u leđa za razvijanje organizacije u Vukovarsko-srijemskoj županiji što je ujedno i početak priprema za lokalne izbore iduće godine. U tijeku je definiranje ciljeva, politika i strategije. Spremni smo sa svima razgovarati o budućnosti naše županije, gradova i općina u kojima imamo organizaciju, ali ne pod svaku cijenu“, rekao je tijekom sastanka v.d.predsjednika vukovarsko-srijemskog HNS-a Nenad Bučko.

PRESS 032