Vozila pijana pa skrivila prometnu nesreću s teže ozlijeđenom osobom

Policija prometna nesreća Bajakovo
Foto: Pixabay/fsHH

VINKOVCI, Iz PU Vukovarsko – srijemske izvijestili su kako je iz ugostiteljskog objekta u Nuštru otuđen je novac. Provala se dogodila u noći 6./7. rujna. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

Poluautomatsku pušku, 48 komada puščanog streljiva i jedno protuavionsko streljivo jučer je dragovoljno predala osoba iz Vinkovaca koja je željela ostati anonimna. Policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu preuzeo je pušku i streljivo na kućnoj adresi osobe, uz izdavanje potvrde o preuzimanju te preuzeto pohranio u skladište policijske uprave.

Na području PU vukovarsko-srijemske tijekom protekla 24 sata zabilježeno je osam prometnih nesreća, od čeda sedam prometnih nesreća u kojima je nastupila samo materijalna šteta (Stari Mikanovci, Vukovar-2, Jarmina, Vinkovci-2, Svinjarevci) i jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teže ozlijeđena.

Ta nesreća se dogodila u četvrtak, oko 4,45 sati, kada je 21-godišnjakinja iz Bobote, upravljajući osobnim automobilom vukovarskih registracijskih oznaka uslijed neprilagođene brzine kretanja izgubila nadzor nad vozilom, sletila na travnatu površinu i udarila u rasvjetni stup. Putnica u vozilu, 18-godišnjakinja iz Bobote, teže je ozlijeđena. Vozačica i tri osobe koje su se također nalazile u vozilu nisu ozlijeđene. Očevidom je utvrđeno kako je 21-godišnjakinja upravljala vozilom pod utjecajem alkohola.