Više provala na području županije u proteklih nekoliko dana

Foto: Pixabay

VINKOVCI, Iz PU Vukovarsko-srijemske izvijestili su kako je policija temeljem naloga Županijskog suda u Vukovaru 16. ožujka obavila pretragu doma i drugih prostorija 32-godišnjaka u Vukovaru. Tom prilikom pronašli su 2,6 grama „speed-a“, 115 sjemenki marihuane, 23 posude zasađene marihuane, 63 vrećice medikamenata za liječenje potencije te 0,3 grama marihuane. Uz kaznenu prijavu za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama, 32-godišnjak je uhićen i predan prritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske.

Iz obiteljske kuće 39-godišnjaka u Vukovaru otuđen je novac, nakit i odijevni predmeti. Provala se dogodila 17. ožujka. Ukupna materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

Između 7. i 17. ožujka provaljeno je u vikendicu 57-godišnjaka iz Otoka, koja se nalazi u šumskom predjelu „Jelaš“ kod Otoka. Otuđen je agregat, akumulator i nekoliko komada ručnog alata, u vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

Nakit vrijednan nekoliko tisuća kuna otuđen je iz obiteljske kuće 54–godišnjakinje  u Vukovaru. Krađa se dogodila 17. ožujka.

Iz obiteljske kuće 76–godišnjaka u Županji otuđeno je nekoliko desetaka tisuća kuna. Krađa se dogodila 17. ožujka.

Na području PU vukovarsko-srijemske tijekom proteklog vikenda zabilježeno je šest prometnih nesreća u kojima je nastupila samo materijalna šteta.