U Vinkovcima u stanu pronađeno mrtvo tijelo muške osobe

policija
Foto: Ivan Matić

VINKOVCI, Policija je izvjestila kako je u noći 20./21. veljače nepoznati počinitelj provalio u obiteljsku kuću 72-godišnjaka u Vinkovcima. Otuđeno je nekoliko tisuća kuna.

U protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske zabilježene su četiri prometne nesreće. U Privlaci, Županji te na auto-cesti Zagreb-Lipovac dogodile su se prometne nesreće u kojima je nastupila samo materijalna šteta dok se u Vinkovcima dogodila prometna nesreća s teže ozlijeđenom osobom. Kako navodi policija u toj prometnoj nesreći 73-godišnjak iz Cerića, koji je upravljao osobnom vozilom, zbog neprilagođene brzine kretanja izgubio je nadzor nad vozilom i sletio vozilom u lijevi odvodni kanal, a potom udario u betonski stup. Tom prilikom 73-godišnjak je teže ozlijeđen.

U stanu u Vinkovcima danas je pronađeno i beživotno tijelo muške osobe. Kako se nelsužbeno doznaje radi se o osobi koja je živjela sama. Susjedi su novinarima prenijeli kako ga nekoliko dana nisu viđali te da su se pribojavali ovakvoh ishoda. Policija je ulaskom u stan pronašla mrtvo tijelo, a obdukcija će utvrditi što je bio uzrok smrti.