Vinkovci: Hladnim oružjem pokušao ubiti poznanika

Foto: Radio Dalmacija - Ilustracija

VINKOVCI, U četvrtak, između 8.30 do 9.55 sati u Vinkovcima, u ulici Ivane Brlić Mažuranić, 36-godišnji hrvatski državljanin koji ima prebivalište u Njemačkoj i neprijavljeno boravi u Vinkovcima, unutar obiteljske kuće hladnim je oružjem napao i ozlijedio svog poznanika, 36-godišnjaka iz Vinkovaca, nakon čega je napadač pobjegao s mjesta događaja, izvijestila je policija.

Iz policije navode kako je 36-godišnji Vinkovčanin koji je pretrpio tjelesne ozlijede, izašao je iz obiteljske kuće te ga je ubrzo primijetio poznanik koji je ozlijeđenog 36-godišnjaka odmah prevezao u OŽB Vinkovci kada mu je ukazana liječnička pomoć te je iz bolnice dojavljeno da je teže tjelesno ozlijeđen.

Policijski službenici su odmah nakon prikupljenih obavijesti pronašli i priveli 36-godišnjaka s neprijavljenim boravkom u Vinkovcima, sumnjajući da je on napao ozlijeđenog navedenog Vinkovčanina. Provedenim kriminalističkim istraživanjem policija je utvrdila sumnju da počinio kazneno djelo ubojstva s pokušajem, jer je hladnim oružjem teže tjelesno ozlijedio 36-godišnjeg Vinkovčanina. Osumnjičenik će biti uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske, navode iz policije.