Vinkovački vodovod i kanalizacija u blagdanskom radnom vremenu

Foto: VVK

VINKOVCI, Vinkovački vodovod i kanalizacija obavještava korisnike svojih usluga kako od 24. do 31. prosinca neće bit omogućen rad sa strankama. Iznimno 28., 29. i 30. prosinca radit će blagajna Terme u vremenu od 8 do 13 sati.

Kako su priopćili, bez obzira na blagdane, za prijavu kvara i informacije o radovima korisnicima je na raspolaganju besplatni broj telefona 0800 2254 od 0 do 24 sata. S obzirom na epidemiološku situaciju, korisnike upućuju da zahtjeve za priključak na vodovodnu i mrežu odvodnje podnose online na web stranici www.vvk.hr, a mogu ga predati i osobno u prostorijama Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije radnim danom od 7 do 15 sati. Za sve upite i informacije korisnicima je tijekom blagdana na raspolaganju e-mail vvk@vvk.hr.

“Želimo Vam se zahvaliti na suradnji tijekom ove vrlo izazovne godine i nadamo se da smo našim radom i zalaganjem opravdali vaša očekivanja. Sa željom i nadom da će sljedeća godina biti bolja od ove želimo Vam mirne, sretne i zdrave blagdane”, poručuju iz VVK.