Vinkovački HNS i HSS potpisali predizbornu koaliciju; na izbore izlaze pod geslom “Vinkovci bez privilegija”

Foto: Đuro Karalić

VINKOVCI, Nakon niza dvojbi, pregovora i dogovora, na vinkovačkoj političkoj sceni sklopljena je nova koalicija, a vjernost jedna drugoj obećale su gradske organizacije HNS-a i HSS-a koje će na predstojećim lokalnim izborima pokušati polučiti što bolji rezultat pod geslom “Vinkovci bez privilegija”.

A kako se moglo čuti tijekom potpisivanja koalicijskog sporazuma o zajedničkom izlasku na lokalne izbore za Gradsko vijeće i Gradonačelnika grada Vinkovaca, potpisanom u subotu u vinkovačkom hotelu Villa Lenije, cilj koalicije je ulazak njihove kandidatkinje za gradonačelnicu Mirne Krajina-Andričević u drugi krug izbora za mjesto čelnog čovjeka grada na Bosutu.

“Ovaj grad treba promjeniti na način da Vinkovci postanu grad jednakih mogućnosti i grad bez privilegija u kojem se uspjeti može jedino ako imate člansku iskaznicu vladajuće stranke ili  pripadne nekoj od uglednijih obitelji”, poručila je Krajina-Andričević.

Povjerenik HSS-a za grad Vinkovce Zdravko Kelić istaknuo je kako je veliki optimista glede uspjeha koalicije HNS-HSS na izborima za Gradsko vijeće i Gradonačelnika Vinkovaca rekavši kako je uvjeren da će kandidatkinja Mirna Krajina-Andričević ući u drugi krug izbora za gradonačelnika Vinkovaca, a potom i pobjediti.

“Ovo je koalicija koja nudi nadu i budućnost i njome otvaramu novu stranicu u gradu na Bosutu”, ustvario je Kelić pozvavši glasače da svoj glas daju koaliciji HNS-HSS.