Vi ste sramota ovoga grada!!!

Foto: google.hr

VINKOVCI, U nekoliko navrata do sada navijački vinkovačke Cibalije iskazivali su svoje nezadovoljstvo igranjem i zalaganjem momčadi tijekom ove godine. Međutim, poslije nedjeljnog 0:2 poraza od Rudeša u Vinkovcima situacija je eskalirala. Radi blijede i loše igre najvjerniji navijači Cibalije -Ultrasi, dočekali su igrače ispred svlačionice te im poručili – Vi ste sramota ovoga grada.

Bio je to drugi uzastopni poraz vinkovačke momčadi radi kojih su se prilično zakomplicirali život. Prije još samo desetak dana, odnosno dva posljednja odigrana kola (Solin i Rudeš) i isto toliko poraza, Cibalia je bila 5. a sada je 12. na prvenstvenoj tablici 2.HNL. U ta dva kola igrači Cibalije loše su igrali, a pri tome nisu zabili niti jedan gol.

Dodatni problem je što je bodovna razlika mala tako da svaki novi poraz dodatno komplicira stvar. S obzirom na još uvijek značajnu bodovnu razliku opstanak ne bi trebao biti upitan, ali nikad se ne zna. Priliku za popravljanje dojma igrači Cibalije imat će u sljedećem kolu kada u Vinkovcima gostuje momčad Croatije iz Zmijavaca. Radi se o momčadi koja ima samo dva boda više od Cibalije, ali i momčadi koja je poznata kao organizirana i tvrda koja teško gubi.