HDZ, HSLS, HSU i HSP zajedno izlaze na izbore u Iloku

Foto: HDZ Ilok

ILOK,U Iloku je danas potpisan Sporazum o predizbornoj suradnji između HDZ-a, HSLS-a, HSP-a i HSU-a. Potpisivanjem Sporazuma stranke potpisnice su izrazile zajedničku volju i spremnost za dugoročnu političku suradnju na razini Iloka te ostvarivanje programskih ciljeva.

Pri tome su posebno istaknuli suradnju s gospodarstvenicima, razvoj gospodarstva, otvaranje novih radnih mjesta, obnovu i rekonstrukciju cesta i infrastrukture kao i rekonstrukciju ceste D2 i nastavak aktivnosti za izgradnju brze ceste, razvoj snažnog socijalnog i demografskog programa koji jamči socijalnu uključenost i pravednost, stvaranje svih pretpostavki za jednak razvoj grada Iloka i naselja Šarengrad, Bapska i Mohovo, potpuna transparentnost gradske uprave i zajednička procjena aktualne politike grada koju je potrebno mijenjati. Stranke potpisnice Sporazuma zajednički izlaze na predstojeće lokalne izbore na listi za Gradsko vijeće grada Iloka te podupiru kandidaturu Renate Banožić (HDZ) za gradonačelnicu Iloka.

„S obzirom na velike programske sličnosti i interese za boljitak naših oko 1500 umirovljenika na području Iloka bezrezervno podržavamo kandidaturu Renate Banožić za gradonačelnicu Grada Iloka, kao i listu za Gradsko vijeće Grada Iloka. U nadi ostvarenja naših postavljenih ciljeva naša suradnja će biti kvalitetna i dugoročna“, rekao je predsjednik HSU-a Vukovarsko – srijemske županije Marinko Lukenda.

Ovom podrškom i suradnjom HSU i HSP pridružili su se HSLS-u  koja s HDZ-om ima dugogodišnju suradnju.