U finalu NS Vukovar igraju NK Croatia i HNK Vukovar 1991

Foto: www.facebook.com

VUKOVAR, U finalu Kupa Nogometnog središta Vukovar, koje će se igrati u listopadu, igrati će momčadi HNK Vukovar 1991 i NK Croatie iz Bogdanovaca. Ove dvije momčadi izborile su to pobjedama u polufinalnim utakmicama.

HNK Vukovar je kao gost pobijedio momčad Hajduka iz Tovarnika rezultatom 4-3. Ostat će zapisano kako su na utakmici dosuđena 3 kaznena udarca, 2 za Hajduk i 1 za Vukovar 1991., ali i dva direktna crvena kartona. Oba isključena zaradili su igrači HNK vukovara 1991. Jedan crveni bio je radi sprječavanja suparničkog igrača u izglednoj prilici za postizanje zgoditka dok je drugi crveni karton igrač Vukovara 1991. zaradio radi psovanja suca utakmice.
U drugoj polufinalnoj utakmici, u kojoj je NK Croatia pobijedila momčad NK Vuteks Sloge, gledatelji su svjedočili pravoj drami. Regularni dio utakmice završen je rezultat 1-1 tako da je pobjednik odlučen poslije izvođenja jedanaesteraca. U toj lutriji sretniji su bili igrači NK Croatie iz Bogdanovaca koji su pobijedili konačnim rezultatom 7:6. Ova pobjeda dodatno dobiva na važnosti kada se zna da je NK Croatia član 1. Županijske nogometne lige Vukovarsko – srijemske županije dok poražena momčad NK Vuteks Sloge natječe se u 3.HNL Istok.