Velika pobjeda NK Borinci, plasirali se među 32 najbolje momčadi u Kupu Hrvatske

Foto: NK Borinci

BUKOVLJE, Nogometni klub NK Borinci iz Jarmine pobjedom nad NK Slavonac iz Bukovlja plasirao se među 32 momčadi u ovosezonskom natjecanju Kupa Hrvatske. Golove za momčad iz Jarmine postigli su Marin Ležaić i Saša Šest. Ovo je još jedan veliki uspjeh momčadi iz Jarmine koja će u slijedećoj rundi natjecanja Kupa Hrvatske ugostiti nekoga od prvoligaša. Ova pobjeda biti će im i dodatni poticaj u natjecanju u okviru Međužupanijske nogometne lige u kojoj se natječu.

Napomenimo i kako je u istoj rundi natjecanja Kupa Hrvatske momčad NK Vuteks Sloge iz Vukovara na domaćem terenu, rezultatom 1:2, izgubila od momčadi NK Jadran iz Poreča.  

SLAVONAC        0

BORINCI            2

STRIJELCI: 0:1 – Ležaić (42), 0:2 – S. Šest (45).

NK SLAVONAC: Matić Nikolić Đaković Vukšić Špoljar (od 83. Kajtazi) Padrić Sušić (od 55. Ferić), Dubac (od 55. Abramović) Ignjatić (od 75. Tipurić), Gačić Mišić (Trener: Miroslav Stefanović)

NK BORINCI: Da. Prišćan Ileković (od 27. S. Šest), Kiš Pavičić Culi Flinčec (od 90. V. Šest), Do. Prišćan Brlečić Novoselac Merkaš Ležaić (od 76. Dumbovečak)  (Trener: Saša Šest)