UZOSIO Golubica potpisala ugovor temeljem kojega će se povećati mogućnosti rada s korisnicima

ZAGREB, Udruga za osobe s intelektualnim oštećenjem “Golubica” iz Vukovara potpisnik je Ugovora o sufinanciranju programa za inovativno zapošljavanje po Javnom natječaju za dodjelu sredstava za programe inovativnog zapošljavanja za 2017. godinu raspisanog od Zavoda za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom, izvjestili su iz te udruge.

“Zavod za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom prepoznao je kvalitetu projekta inovativnog zapošljavanja i Udruzi odobrio sufinanciranje. Temeljem takve odluke, a nakon potpisivanja Ugovora, Udruga će raspisati natječaj za zapošljavanje još jedne osobe sa invaliditetom, te nabaviti potrebnu opremu za rad – novo kombi vozilo potrebno za prijevoz korisnika Udruge i uključivanje u radne aktivnosti i aktivnosti inkluzivnog volontiranja”, navodi se.

Dodaje se kako se ovim projektom uvelike poboljšava kvaliteta rada Udruge, povećavaju mogućnosti rada sa korisnicima Udruge, te potiče zapošljavanje osoba s invaliditetom.