Upravljao automobilom s nepripadajućom registracijskom pločicom

Foto: poslovni.hr

VINKOVCI, Iz PU vukovarsko – srijemske izvijestili su kako su jučer dovršili kriminalističko istraživanje nad mještaninom Bogdanovaca zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Krivotvorenje isprave. Policijski službenici su tijekom redovne kontrole u Vukovaru zaustavili osobni automobil kojim je upravljao osumnjičenik,  pri čemu su utvrdili da se na vozilu nalazi nepripadajuća registracijska oznaka. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja nadležnom državnom odvjetništvu je dostavljena kaznena prijava.

Policijski službenici Policijske postaje Vukovar proveli su kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjakom iz Vinkovaca zbog sumnje da je iz obiteljske kuće u Veri ukrao novac. Naime, tijekom jučerašnjeg dana, 46- godišnjak je iz obiteljske kuće u Veri otuđio novac, ali policijski službenici su ga ubrzo pronašli kao i novac koji je otuđio. Policija će protiv počinitelja nadležnom državnom odvjetništvu podnijeti kaznenu prijavu za kazneno djelo Krađa.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske evidentirane su dvije prometne nesreće. U jednoj prometnoj nesreći (Trpinja) nastupila je samo materijalna šteta, dok je u drugoj prometnoj nesreći (Vinkovci-Ivankovo) jedna osoba lakše ozlijeđena.