Umjesto u Međugorju Cibalia drugi dio priprema odraditi će u Vinkovcima

VINKOVCI, Umjesto u Međugorju (BiH), kako je bilo ranije planirano, nogometaši Cibalije drugi dio priprema pred nastavak prvenstva odraditi će u Vinkovcima. Takvu odluku donio je predsjednik kluba Miroslav Gagro koji je novinarima pojasnio kako je prvi razlog financijska situacija, a drugi vrijeme koje omogućuje da se sve planirano može odraditi i u Vinkovcima. Gagro kaže i kako mu je važnije isplatiti plaće igračima nego platiti smještaj u Međugorju kao i da je o svemu prethodno razgovarao s trenerima i igraćima koji su se složili s ovakvom odlukom.  Smatra i kako se na kvaliteti rada i pripremi momčadi za nastavak prvenstva neće osjetiti promjena plana.

„Naš cilj, bez obzira na ovo, ostaje isti. Želimo ostvariti plasman u Prvu ligu i tu nema pomaka ni za milimetar“, ističe Gagro koji u vođenju kluba ima niz poteškoća i to počevši od onih koje trenutno opterećuju klub pa do onih koje dolaze uskoro.

Međutim, Cibalia će ipak putovati u Hercegovinu. Ranije je dogovoren nastup Vinkovčana na turniru koji se 13. veljače igra u Gabeli. Toga dana odigrat će utakmicu s momčadi Zrinjskog iz Mostara, a dan kasnije odigrati će i drugu utakmicu na turniru.

PRESS 032