Ulica hrvatskih kraljeva dobila led rasvjetu; gradske vlasti zadovoljne obavljenim poslom

Foto: Đuro Karalić

VINKOVCI, Prije par dana u rad je puštena nova rasvjeta u Ulici hrvatskih kraljeva, jednoj od prometnijih vinkovačkih ulica koja u dužini od 1.500 metara povezuje Zagrebački blok i okolna gradska naselja s središtem grada.

“Zadovoljni smo obavljenim radovima, a građani ovoga dijela Vinkovaca dobili su modernu i funkcionalnu rasvjetu od koje će velike koristi imati i vozači. U konačnici, postavljanjem rasvjete u ovoj ulici podigili smo razinu sigurnosti i udobnosti života u njoj”, kazao je vinkovački gradpnačelnik Ivan Bosančić koji je večeras i prošetao dijelom Ulice hrvatskih kraljeva te se nakratko zadržao u razgovoru s građanima koji žive u toj ulici.

Po njegovim riječima, riječ je o led rasvjeti koja je jača od klasične, ali i dvostruko jefitinija te je ušteda znatna dok se istodobno podiže razina vidljivosti noću.

“U planu nam je u potpunosti promjeniti u gradu klasičnu ravjetu i postaviti led, tamo gdje još nismo, ali kako je to poprilično skup posao radit ćemo to etapno”, kazao je Bosančić.