U Vukovaru otvoren novi retail park STOP SHOP

Foto: Ivan Matić

VUKOVAR, U vukovarskoj četvrti Mitnica danas je svečano otvoren novi retail park STOP SHOP koji je prvi maloprodajni park ovoga brenda u Vukovaru, drugi u Vukovarsko-srijemskoj županiji te ukupno četrnaesti na području Republike Hrvatske.

U novootvorenoj shopping destinaciji stanovnici Vukovara i okolice sada na raspolaganju imaju gotovo 9.000 m2 prodajnog prostora s 14 novootvorenih lokala. Osim prepoznatljive arhitekture te prostranog parkinga s 275 parkirnih mjesta, novi STOP SHOP kupcima nudi mogućnost kupovine u sljedećim trgovinama: TEDi, VACOM, ZOO City, Mana Moda, BabyCenter, Sinsay, Mandis Pharm, Admiral, Offertissima, dm drogerie-markt, Plodine, New Yorker, Optika Anda i Viktor.

„Otvorenje STOP SHOP-a Vukovar ne bi bilo moguće bez podrške lokalne vlasti, naših partnera i izvanrednog tima koji je radio na realizaciji ovog važnog projekta. Novi retail park još jednom potvrđuje veliki poduzetnički potencijal koji smo u STOP SHOP-u prepoznali na istoku Hrvatske. Želimo da STOP SHOP i u Vukovaru postane omiljeno odredište za kupovinu i druženje te da zajedno napravimo pozitivan pomak za ovu regiju. Uvjeren sam kako će stanovnici Vukovara i okolice prepoznati važnost i praktičnost novog trgovačkog središta te da će u njemu moći pronaći sve potrebno za sebe, svoje najmilije i svoj dom. Naš cilj je svim kupcima i posjetiteljima omogućiti da jednostavno i efikasno, ali prije svega pristupačno pronađu sve što im je potrebno“, istaknuo je Joško Piteša, Country Manager Operations za Hrvatsku, STOP SHOP.

Povodom otvorenja posjetiteljima je predstavljena i posebnost vukovarskog STOP SHOP-a. Naime, tijekom građevinskih radova na izgradnji novog STOP SHOP-a otkriveno je arheološko nalazište povijesnih predmeta. Isti će biti pohranjeni u Gradskom muzeju Vukovar , a posjetitelji i kupci STOP SHOP-a Vukovar prvi su imali priliku pogledati izložbu fotografija koje prikazuju arheološka otkrića pronađena upravo na području novootvorenog maloprodajnog parka. Osim spomenute izložbe, svečano je otvorenje obilježio prigodni službeni program, kao i brojne cjelodnevne aktivnosti za sve uzraste, posebice djecu te posebne pogodnosti svih zakupaca.