U proteklih dana zabilježeni više provala u obiteljske kuće

Provale
Foto: Pixabay

VINKOVCI, Iz PU Vukovarsko – srijemske izvjestili su kako je iz obiteljske kuće 83-godišnjakinje u Vukovaru, otuđeno je više tisuća kuna. Krađa se dogodila 21. rujna, oko podneva.

Iz zajedničkog dvorišta 60-godišnjaka i 65-godišnjakinje u Ivankovu otuđen je kazan za pečenje rakije i alat. Krađa se dogodila u noći 21./22. rujna. Materijana šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

U noći 21./22. rujna u Vukovaru su zabilježene dvije provale u trgovine mješovitom robom. Novac i cigarete otuđeni su iz trgovine mješovitom robom u ulici Dr. A. Starčevića, dok je iz trgovine u ulici K. P. Krešimira otuđena veća količina cigareta. Materijalna šteta u oba događaja iznosi više tisuća kuna.

Nekoliko desetaka tisuća kuna otuđeno je iz obiteljske kuće 83-godišnjaka u Iloku.  Krađa se dogodila 17./18. rujna.

Na području PU vukovarsko-srijemske tijekom proteklog vikenda zabilježeno je 13 prometnih nesreća, od čega 10 prometnih nesreća u kojima je nastupila samo materijalna šteta, dvije prometne nesreće u kojima su ukupno dvije osobe lakše ozlijeđene (Vinkovci, Vukovar) i jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teže ozlijeđena-

Nesreća se teško ozlijeđenom osobom dogodila se 20. rujna, oko 14.20 sati, dok je 50-godišnjak iz Privlake upravljao motociklom. Dolaskom do raskrižja, a uslijed neprilagođene brzine kretanja, prilikom skretanja ulijevo izgubio je nadzor nad motociklom, pao s motocikla i pritom zadobio teže tjelesne ozlijede opasne po život. Očevidom je utvrđeno kako je 50-godišnjak upravljao motociklom prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilima A kategorije i bez zaštitne kacige.