U prometnoj nesreći teže ozlijeđen motociklista

VINKOVCI, U prometnoj nesreći koja se u srijedu dogodila u Vinkovcima teže je ozlijeđen 53-godišnji motociklista u čiji je motocikl na raskrižju ulice Senjskih uskoka i Školske udario osobni automobilom marke „Hyundai Tucson, vinkovačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljala 39-godišnjakinja izvjestila je policija.

Policija navodi kako je u prometnoj nesreći 53-godišnjak, koji je upravljao motociklom marke “Yamaha” županjskih registracijskih oznaka, teže ozlijeđen te kako je do udara došlo uslijed nepoštivanja prednosti prolaska od strane vozačice osobnog automobila.

Iz osobnog automobila marke „Renault Masters“, županjskih registracijskih oznaka, dok se nalazio parkiran u ulici Ivana Mažuranića u Županji, otuđeni su novčanici s osobnim ispravama 44-godišnjakinje i 48-godišnjakinje iz Županje. Krađa se dogodila 17. svibnja, u poslijepodnevnim satima. Ukupna materijalna šteta iznosi više tisuća kuna.

Unazad nekoliko tjedana iz čamca vezanog na obali Bosuta u Andrijaševcima otuđen je spremnik za gorivo. Vlasnik, 44-godišnjak iz Rokovaca, oštećen je za iznos od više stotina kuna.

ĐURO KARALIĆ