U Petrovcima smrtno stradao 42-godišnji vozač osobnog vozila

Foto: Đuro Karalić

VINKOVCI, Tijekom protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske dogodile su se tri prometne nesreće. U prometnoj nesreći u Mirkovcima jedna je osoba lakše ozlijeđena; na cesti Vinkovci- Županja u prometnoj nesreći jedna je osoba teže ozlijeđena dok je u prometnoj nesreći u Petrovcima jedna osoba smrtno stradala. Ta nesreća dogodila se u utorak, oko 19,15 sati, kada je 42-godišnjak iz Petrovaca upravljajući osobnim vozilom vukovarskih registarskih oznaka uslijed neprilagođene brzine kretanja sletio vozilom s kolnika, udario u prometni znak zbog čega je došlo i do prevrtanja vozila. Vozilom hitne medicinske pomoći prevezen je u Opću županijsku bolnicu Vukovar gdje je preminuo.

Na dionici ceste Vinkovci-Županja u utorak, oko 14,20 sati, 45-godišnjakinja iz Županje, upravljala je osobnim vozilom županjskih registarskih oznaka, krećući se iz smjera Vinkovaca u smjeru Županje. Nakon pretjecanja teretnog vozila, a uslijed neprilagođene brzine kretanja,  pri ponovnom povratku vozilom na desnu prometnu traku, došlo je do slijetanja vozila s kolnika i udara u prometni znak, a potom i do slijetanja vozila u odvodni kanal. U prometnoj nesreći 45-godišnjakinja je teže ozlijeđena.

Policija je izvijestila i kako je iz obiteljske kuće 38-godišnjaka u Vukovaru, u ulici 204. Vukovarske brigade otuđen nakit i informatička oprema. Provala se dogodila u utorak. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.