U Gunji teže ozlijeđene 73-godišnjakinja na biciklu

Foto: Đuro Karalić

VINKOVCI, Na području PU vukovarsko-srijemske tijekom protekla 24 sata zabilježene su tri prometne nesreće, od čega jedna prometna nesreća u kojoj je nastupila samo materijalna šteta (Ivankovo), jedna prometna nesreća u kojoj su tri osobe lakše ozlijeđene (Vinkovci) i jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teže ozlijeđena. Nesreća sa teže ozlijeđenom osobom dogodila se u utorak, oko 18,35 sati, kada je 39-godišnjakinja iz Račinovaca upravljala osobnim automobilom  županjskih registarskih oznaka krećući se kolnikom ulice B. Radić u Gunji, iz smjera Drenovaca u smjeru centra Gunje. Ulaskom u zavoj, zbog neprilagođene brzine kretanja, vozilom je prešla na suprotnu kolničku traku kojom se na biciklu kretala 73-godišnjakinja iz Gunje. Uslijed pada na kolnik, 73-godišnjakinja je teže ozlijeđena.

Policija je izvijestila i kako je u noći 7./8. svibnja provaljeno u trgovinu mješovitom robom u Ceriću. Otuđen je novac, cigarete i alkoholna pića.

Računalo vrijedno više tisuća kuna otuđeno je iz stana 33-godišnjaka u Lapovačkoj ulici u Vinkovcima. Provala se dogodila u utorak u poslijepodnevnim satima.