U četiri požara ozlijeđene dvije osobe

Foto: Ivan Matić

U četiri požara koja su se proteklog vikenda dogodila na području Vukovarsko-srijemske županije dvije su osobe lakše ozlijeđene, priopćila je policija.

Na autocesti A3, prilikom korištenja ložišta na plinsko gorivo od strane 40-godišnjeg vozača skupa vozila turskih registracijskih oznaka, došlo do nekontroliranog curenja plina iz ložišta, čime je opožaren dio cerade na priključnom vozilu, odakle se požar proširio na nisko raslinje i zaštitnu ogradu. Požar su ugasili vatrogasci DVD Nijemci. U požaru je 40-godišnji vozač lakše ozlijeđen.

Lakše tjelesne ozlijede zadobila je i jedna osoba u požaru koji je izbio u obiteljskoj kući u Gunji. Požar su lokalizirali vatrogasci DVD Gunja. Policijski službenici su, u suradnji s inspektorom zaštite od požara, obavili očevid kojim je utvrđeno kako je uzrok požara prijenos toplinske energije na krovnu konstrukciju kuće.

U Ilači je izbio je požar na automobilu vukovarskih registracijskih oznaka za vrijeme dok je njime upravljala 35-godišnjakinja. Požar su ugasili vatrogasci DVD Tovarnik, nakon čega je obavljen očevid u suradnji s inspektorom zaštite od požara. Utvrđeno je kako je požar izbio uslijed kvara na električnim instalacijama. U požaru nitko nije ozlijeđen.

Tijekom vožnje županijskom cestom ŽC 4170, između Cerne i Gradišta, izbio je  požar na motociklu županjskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 23-godišnjak. Požar su ugasili vatrogasci DVD Cerna, nakon čega je provedenim očevidom utvrđeno kako je požar izazvan kvarom na električnim instalacijama. I u tom požaru nitko nije ozlijeđen.