Tijekom vikenda policija zabilježila 8 prometnih nesreća, dvije osobe zadobile teške tjelesne ozljede

Foto: poslovni.hr

VINKOVCI, Tijekom proteklog vikenda, od 3. do 5. ožujka 2023. godine, dogodilo se osam prometnih nesreća, od čega šest prometnih nesreća u kojima je nastupila samo materijalna šteta (Vinkovci-2, Vukovar-3, Babina Greda) i dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama.

U petak, 3. ožujka 2023. godine, oko 10,35 sati, 58-godišnjak iz Berka, upravljao je osobnim vozilom marke „VW Golf“, vukovarskih registracijskih oznaka, krećući se cestom Negoslavci-Orolik, iz smjera Negoslavaca u smjeru Orolika. U prijevoju je vozilom prešao na suprotnu prometnu traku te udario u osobni automoibil marke „Opel Astra“, vukovarskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 69-godišnjak iz Vukovara. U prometnoj nesreći oba vozača teže su ozlijeđena.

U subotu, 4. ožujka, oko 15,00 sati, 26-godišnjak iz Strošinaca, upravljao je osobnim vozilom marke „Peugeot“, vinkovačkih registracijskih oznaka, krećući se cestom iz smjera Vrbanje u smjeru Bošnjaka. Uslijed neprilagođene brzine kretanja, izgubio je nadzor nad vozilom te sletio u odvodni kanal. U prometnoj nesreći vozač je lakše ozlijeđen.