TELE2 i Transcom WorldWide u Vinkovcima otvorili pozivni centar u kojem je posao pronašlo 30 mladih osoba

Foto: Đuro Karalić

VINKOVCI, U Poslovnom centru Terme u Vinkovcima s radom je započela poslovnica pozivnog centra TELE2 koju je ova telekomunikacijska kompanija osnivala zajedno s osječkim Transcom WorldWideom.

Po riječima predsjednika Uprave TELE2 Viktora Pavlinića vinkovački pozivni centar bavit će servisiranjem korisnika TELE2 i u prodajnom, i dijelu podrške korsinicima.

“Trenutačno ovdje radi 30-tak uposlenika, a do Nove godine trebalo bit ih biti pedesetak”, kazao je Pavlinić dodajući kako su se za dolazak u Vinkovce odlučili zbog kvalitetnog kadra koji postoji na vinkovačkom području.

Pozivni centar TELE2 i Transcom WorldWidea u Vinkovcima obišao je i vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić ocjenivši kako je otvaranje i jednog novog radnog mjesta vrijedan doprinos razvoju Vinkovaca.

“Ovdje je novostvorenih 30 radnih mjesta, a koliko čujem, biti će ih još i to je velika vrijednost za Vinkovce”, kazao je Bosančić izrazivši zadovoljstvo što je dio mladih Vinkovčana uspio pronaći posao u pozivnom centru TELE2 i Trancom WorldWidea.