Svo troje kandidata iz Vukovarsko-srijemske županije u tijelima HND-a

Na 68. izbornoj skupštini Hrvatskog novinarskog društva (HND), Hrvoje Zovko je velikom većinom glasova Skupštine ponovno izabran za predsjednika Hrvatskog novinarskog društva, a u tijela HND-a izabrano je i svo troje kandidata iz Vukovarsko-srijemske županije.

Tako će Željko Draženović, dopisnik Hine iz Vinkovaca sjediti i u novom sazivu Izvršnog odbora, Branimir Bradarić, dopisnik Večernjeg lista iz Vukovara izabran je za člana Nadzornog odbora, a fotoreporter Glasa Slavonije iz Vinkovaca Gordan Panić i u ovom sazivu član je HND-ovog Novinarskog vijeća časti.

Za potpredsjednike HND-a izabrani su Chiara Bilić i Drago Hedl.

 “Ponosan sam te mi je čast i zadovoljstvo biti ponovno izabran na čelo ovog društva. Obećavam da ću se i dalje beskompromisno boriti za novinarsku profesiju i novinare. Sve svoje snage uložit ću u obranu našeg Novinarskog doma, kao i u obranu naše profesije te ćemo se snažno boriti protiv cenzure i neće nas zaustaviti nikakvi cenzori”, rekao je stari novi predsjednik HND-a Hrvoje Zovko nakon što su mu članovi Skupštine ponovno iskazali povjerenje.