Susret Moto kluba Vukovar – zabava uz motore i rock’n’roll

Foto: Krunoslav Turda

VUKOVAR, Ovoga je vikenda na prostoru Sportskog aerodroma Borovo održan 11. moto party Moto kluba Vukovar. Kao i prethodnih godina, motociklisti i ljubitelji motocikala okupili su se u velikom broju – bilo ih je iz cijele Slavonije i Baranje, ali i iz drugih dijelova Hrvatske. Osim domaćih moto klubova, ovaj su susret pohodili i klubovi iz susjedne BiH, bilo je tu i posjetitelja iz Srbije, dok je najzanimljivija uočena registarska pločica bila ona iz kanadskog Ontaria, izvještava Krunoslav Turda za press032.com.

U subotu, u večernjim satima, bikeri su obradovali stanovnike Borova naselja i Vukovara atraktivnim moto-defileom u kojem je sudjelovalo više od stotinu motocikala. Žitelji Vukovara izašli su na ulice popratiti i fotografirati ovu atraktivnu kolonu, a tom su se prizoru osobito obradovali najmlađi Vukovarci.

Cilj kolone bilo je Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, na kojem su izaslanici moto klubova iz županije, te njihovi gosti iz Livna i bosanske Posavine položili vijenac i zapalili svijeće.

Nakon povratka u Borovo Naselje, uslijedio je zabavni dio susreta – moto-igre i rock’n’roll svirka. Za glazbeni dio bili su zaduženi odlični Custom Band iz Županje, koji već treću godinu uveseljava goste vukovarskog moto susreta, te po prvi put grupa Vrane iz Požege.

Zlatko Širić, predsjednik Moto klubaVukovar, izrazio je zadovoljstvo zbog odlične posjete i lijepog vremena koje je poslužilo bikere i organizatore.

“Drago mi je što je vrijeme bilo na našoj strani i što su se gosti odazvali u ovolikom broju. Osobito se zahvaljujem članovima Moto kluba Vukovi iz Livna s kojima njegujemo prijateljske odnose i čiji je dolazak na naš moto-party tradicija koja traje već duži niz godina, ali i svim ostalima koji su pohodili ovaj naš susret. Zahvalio bih i Gradu Vukovaru na pomoći u organizaciji, osobito gradonačelniku Ivanu Penavi i Marini Sekulić, pročelnici Upravnog odjela za kulturu i turizam, te Županiji vukovarsko-srijemskoj”, kazao je Širić.