Sudjelujete u foto natječaju “Volim svoju županiju”

Promocija prirodnih ljepota i kulturne baštine iz svih hrvatskih županija te poticanje snažnijeg regionalnog identiteta ciljevi su foto natječaja „Volim svoju županiju“ koji je pokrenula Hrvatska zajednica županija s ciljem poticanja mladih umjetnika/amatera da sami stvaraju i razmišljaju o svojoj županiji kao destinaciji koja, osim svojih ljepota, nudi i zanimljive sadržaje prilagođene objavljivanju u novim medijima.

Nagrade se dodjeljuju u tri kategorije: najbolja fotografija prema broju dijeljenja, najbolja fotografija prema broju lajkova te najbolja fotografija prema izboru stručnog žirija, izvjestila je Hrvatska zajednica županija na vlastitoj web stranici www.hrvzz.hr.

Fotografije moraju biti snimljene isključivo na području Republike Hrvatske, a svaki autor/autorica može poslati do tri fotografije. Moguće ih predati isključivo online, putem Facebook aplikacije „Volim svoju županiju“ kojoj se pristupa putem službene Facebook stranice Hrvatske zajednice županija i službene internetske stranice. Dopuštene su minimalne korekcije na fotografijama, kao na primjer poravnanje, izrezivanje, oblikovanje ruba fotografije, kontrasta i boja.

Fotografije prikupljene putem natječaja Hrvatska zajednica županija koristit će isključivo u promotivne svrhe, a poslati ih možete do 31. svibnja 2016.

Svi detalji, kao i uvjeti predaje fotografija bit će objavljeni su na službenoj internetskoj stranici www.hrvzz.hr i Facebook stranici www.facebook.com/HrvatskaZajednicaZupanija.

Fotografijom pokažite što volite u svojoj županiji i osvojite vrijedne nagrade!

ĐURO KARALIĆ/HRVZZ.HR