Provaljeno u kuću Ivana Penave?

Foto: Ilustrativna fotografija

VUKOVAR, PU Vukovarsko-srijemske županije izvijestila je u službenom priopćenju kako je 7/8 kolovoz zabilježena provala 42-godišnjeg vlasnika, u Dubrovačkoj ulici u Vukovaru, iz koje je odnesen nakit vrijedan nekoliko tisuća kuna. Prema neslužbenim informacijama iz policije radi se o kući gradonačelnika Vukovara Ivana Penave. provala se dogodila u vrijeme kada nikoga nije bilo u kući i kada je Penava bio na Sinjskoj alci.

U protekla 24 sata na području Vukovarsko-srijemske županije dogodile su se dvije prometne nesreće i to obje u Vinkovcima, a jedna osoba pri tom je zadobila i tjelesne ozlijede, izvjestio je ŽC 112 Vukovar.

U ponedjeljak, u 09:21 sati došlo je do prometne nesreće na vinkovačkom kružnom toku u ulici Bana Jelačića, na kojem su se sudarila dva osobna vozila. U nesreći nije bilo ozlijeđenih. Istoga dana, u 19:51 sati došlo je do prometne nesreće kod pruge prema gradskoj četvrti Mirkovci, gdje je vozač izgubio nadzor nad osobnim vozilom i izletio s kolnika u odvodni kanal. U nesreći je jedna osoba ozlijeđena.

Aktvini su bili i pripadnici vatrogasnih službi. Tako su vatrogasci JVP Vinkovci bili pozvani da u ulici Senjskih Uskoka nasilno otvore vrata obiteljske kuće, a nešto kasnije i da ugase požar na traktoru koji je buknio dok se trekator nalazio na polju nedaleko Andrijaševaca.

ĐURO KARALIĆ/IVAN MATIĆ