Sudac Batinić asistirao za pobjedu Dinama

Foto: Ivan Matić

VINKOVCI, Igrači Cibalije ostavili su srce na terenu ali nisu uspjeli doći do zasluženoga boda u utakmici protiv favoriziranog Dinama iz Zagreba. Dinamo je slavio rezultatom 2:1 ali tek nakon što je sudac Damir Batinić dosudio u najmanju ruku dvojbeni kazneni udarac za goste. Gosti su poveli u 72 minuti (Hodžić) da bi Ivan Zgrablić izjednačio u 87 minuti utakmice. Kada su mnogi pomislili kako će Cibalia doći do velikog boda u srazu s nikad lošijim Dinamom Batinić je u 90 minuti dosudio kazneni udarac nakon što je u kaznenom prostoru domaćina pao Soudani. Odgovornost je preuzeo Hodžić koji je postavio i konačni rezultat utakmice iza koje će se još dugo vući repovi. Nakon poklonjenog kaznenog udarca čuli su se gromoglasni zvižduci s tribina vinkovačkog stadiona kao i uvrede na račun suca utakmice. O tome što misle o pobjedi na ovakav način pokazali su i navijači Dinama koji su igračima vratili dresove koje su im ovi prethodno bacili preko ograde. U idućem kolu Cibalia gostuje momčadi Splita koja je i glavni konkurent Vinkovčanima u borbi za opstanak. Split trenutno ima tri boda prednosti u odnosu na Cibaliju.

CIBALIA: Matković, Žderić, Tipurić, Romić, Crnčević (64 Zgrablić), Muženjak, Markić, Baša, Glavica (59 M. Mišić), P. Mišić (75 Šimunac), Mastelić

DINAMO: Livaković, Stojanović, Lešković, Shildenfeld, Pivarić, Antolić, Pavičić (59 Machado), Olmo (46 Soudani), Ćorić (46 Sammir), Šitum, Hodžić.