Smrtno stradao 27-godišnji biciklista u prometnoj nesreći između Vukovara i Bršadina

Foto: PU Vukovarsko - srijemske

VINKOVCI, Sinoć se, oko 22:10 sati, između Vukovara i Bršadina dogodila prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 27-godišnji biciklista. Prema navodima policije na mjestu prometne nesreće izašli su djelatnici hitne medicinske pomoći gdje je liječnik odmah konstatirao smrt tog 27-godišnjaka iz Bršadina.

Očevidom prometne nesreće, kojim je rukovodila zamjenica županijskog državnog odvjetnika u Vukovaru, utvrđeno je kako je 21-godišnjak iz Bršadina vozio osobnim automobilom vukovarskih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola u organizmu (1,03 g/kg alkohola u organizmu) i uslijed neprilagođene brzine s obzirom na vidljivost i gustoću prometa (noć i biciklist na kolniku), udario u zadnji kotač bicikla poginulog, zbog čega je biciklist najprije pao na gornji dio automobila, a potom se tijelo zadržalo na travnatoj površini uz cestu.

Tijelo poginulog 27-godišnjaka prevezeno je u Nacionalnu memorijalnu bolnicu  Vukovar gdje će biti obavljena obdukcija. U ovoj prometnoj nesreći je bio i suputnik u navedenom osobnom automobilu, 51-godišnjak iz Vukovara te mu je ukazana liječnička pomoć u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici u Vukovaru, gdje mu okvalificirana teža tjelesna ozljeda. Protiv 21-godišnjaka će biti redovitim putem dostavljena kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.