Šarić: Bitan nam je svaki građanin i svaka otočka i komletinačka obitelj

Foto: Đuro Karalić

Gradonačelnik Otoka Josip Šarić priredio je prednovogodišnji prijem za predstavnike političkog i kulturnog života u gradu Otoku te gospodarstvenike kako bi im se zahvalio na svemu onome što, kako je kazao, svakodnevno čine kako bi grad Otok bio mjestom boljeg života.

“Hvala vam na svemu što činite, a činite puno. Svatko od nas svojim radom i zalaganjem pridodaje kako bi naš grad bio mjestom ugodnog života, a on to i je”, kazao je Šarić.

Osvrčući se na godinu na izmaku rekao je kako je bila to iznimno zahtjevna godina, ali i godina u kojoj su polučeni dobri rezultati.

“Projekt Aglomeracije koji smo završili u ovoj godini, najveći je projekt koji je Grad Otok provodio do sada i zadovoljni smo što smo njime građanima omogućili višu razinu komunalne usluge. Kraju smo priveli i neke manje projekte, te nastavljamo dalje”, kazao je Šarić dodajući kako će proračun za 2023. godinu u iznosu 42 milijuna kuna biti upotrijebljen kako bi od njega imao korist svaki građanin i svaka otočka i komletinačka obitelj.