Šahovskom klubu ukrali šahovske komplete i inventar

Foto: mup.hr

VINKOVCI, Uzrok požara koji je u srijedu izbio u potkrovlju obiteljske kuće 53-godišnjaka u Ilači je kvar na produžnom električnom kablu, izvjestila je vukovarsko-srijemska policija navodeći kako u požaru nije bilo ozlijeđenh osoba dok materijalna šteta iznosi više desetaka tisuća kuna.

Policija također izvješćuje o provali koja se između 28. svibnja i 1. lipnja dogodila u Šahovski klub Vukovar. Iz prostorija šahovskog kluba otuđeni su šahovski kompleti i inventar, a materijalna šteta iznosi više tisuća kuna.

Novčanik u kojem su se nalazile osobne isprave, bankovne kartice i novac 50-godišnjaka iz Županje otuđeni su iz osobnog automobila marke „VW Golf“, županjskih registracijskih oznaka. Krađa se dogodila dok se vozilo nalazilo parkirano u ulici M. Ćatića u Županji. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

U Policijsku postaju Županja osoba koja je željela ostati anonimna osobno je donijela minsko-eksplozivne tvari koje je dragovoljno predala. Radi se o dvije ručne bombe, automatskoj pušci, 422 komada puščanog streljiva i četiri spremnika za automatsku pušku. Policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu preuzeta minsko-eksplozivna sredstva pohranio je u skladište PU vukovarsko-srijemske do uništenja.

Na području PU vukovarsko-srijemske tijekom protekla 24 sata dogodile su se dvije prometne nesreće (Vođinci, Vukovar) u kojima je nastupila samo materijalna šteta.

ĐURO KARALIĆ