Sa željezničke pruge otuđen električni kabel

Foto: Ivan Matić

VINKOVCI, PU vukovarsko – srijemska izvijestila kako su jučer, 19. lipnja, zaprimila prijavu o prijevari. Naime, 38-godišnjakinja je preko poruka internetskog oglasnika dogovorila prodaju odjevnog predmeta s  „zainteresiranim kupcem“ koji joj je poslao poveznicu za slanje paketa preko kurirske službe u koju je unijela podatke o svojoj bankovnoj kartici, nakon čega joj je s računa isplaćen iznos od nekoliko desetaka eura. Policija traga za počiniteljem protiv kojeg će nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti kaznenu prijavu.

Od 7. do 14. lipnja 2023. godine u Vukovaru, Težačka međa, nepoznati počinitelj je odsjekao i otuđio nekoliko stotina metara električnog kabela koji se nalazio uz željezničku prugu Vukovar-Vinkovci. Policija je na mjestu događaja provela očevid i provodi kriminalističko istraživanje. Materijalna šteta pričinjena ovim kaznenim djelom će biti naknadno utvrđena. Policija traga za počiniteljem protiv kojeg će nadležnom državnom odvjetništvu podnijeti kaznenu prijavu za kazneno djelo Krađa.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske zabilježene su tri prometne nesreće u kojima je nastupila materijalna šteta (Vukovar, Tovarnik i Berak).