Motocikist pao i zadobio teže tjelesne ozljede

Foto: www.mup.hr

VINKOVCI, U protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske evidentirane su teška krađa i dvije krađe.

U razdoblju od 30. travnja do 4. svibnja u Otoku provaljeno je u obiteljsku kuću 76-godišnjakinje iz koje nije ništa otuđeno. Višestrukim pokušajima provale kroz nekoliko vrata i potkrovlje, vlasnici je pričinjena materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna.    

Tijekom noći 3./4. svibnja iz stražnjeg dijela ograđenog dvorišta obiteljske kuće 39-godišnjakinje u Mirkovcima otuđena su tri janjeta. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

U istom razdoblju nepoznati počinitelj je otuđio razni alat iz otključane pomoćne prostorije u dvorištu obiteljske kuće u Komletincima te time 58-godišnjem vlasniku pričinio materijalnu štetu u iznosu od nekoliko tisuća kuna. Protiv počinitelja slijede kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske evidentirane su tri prometne nesreće, od čega dvije prometne nesreće u kojima je nastupila samo materijalna šteta (Vinkovci-2), te prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teže ozlijeđena (Ivankovo).

Nesreća sa teže ozlijeđenom osobom dogodila se u ponedjeljak, oko 19,15 sati, kada je 26-godišnjak iz Ivankova upravljao neregistriranim motociklom „Suzuki GSX-R1000“ na stražnjem kotaču. Prilikom spuštanja prednjeg kotača na kolnik izgubio je nadzor nad motociklom uslijed čega pada na zelenu površinu s desne strane kolnika slijeće u cestovni kanal te udara u kolni prilaz njivi. U prometnoj nesreći 26-godišnjak je teže ozlijeđen. Zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o obveznim osiguranjima u prometu, protiv 26-godišnjaka slijede obvezni prekršajni nalog i prekršajni nalog, a podneseno je i posebno izviješće nadležnom državnom odvjetništvu.