Riješena istraga krađe iz skladišta vukovarske tvrtke u Sotinu

Foto: PU vukovarsko - srijemska

VINKOVCI, Policijski službenici Policijske postaje Vukovar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 55-godišnjakom i 60-godišnjakom, obojica iz Vukovara, povodom prijavljene krađe iz skladišta vukovarske tvrtke u Sotinu.

„Kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja kako je, u razdoblju od siječnja do 8. travnja 2024. godine, 55-godišnjak, zlorabivši svoj položaj djelatnika oštećene tvrtke, 60-godišnjaku, prema prethodnom dogovoru, u nekoliko navrata omogućio da iz skladišta tvrtke otuđi građevinski materijal, čime su oštetili tvrtku za iznos od nekoliko tisuća eura“, navode iz policije.

Jučer, 9. travnja, obojica osumnjičenika su predana pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske, a protiv njih je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena odgovarajuća prijava.

U protekla 24 sata, 9./10. travnja, na području PU vukovarsko-srijemske je zabilježeno šest prometnih nesreća. U jednoj prometnoj nesreći je jedna osoba lakše ozlijeđena (Vinkovci), dok je u pet prometnih nesreća nastupila materijalna šteta (Vinkovci-2, Županja-2, Vukovar).