Razbojništvo u Babinoj Gredi, u Vinkovcima baterija bicikla izazvala požar

Foto: Radio Dalmacija - Ilustracija

VINKOVCI, U ponedjeljak, u 17.50 sati, u trgovini mješovite robe u Babinoj Gredi nepoznati maskirani počinitelj je uz prijetnju oružjem počinio razbojništvo nad djelatnicom trgovine. Tom prilikom je iz blagajne otuđio nekoliko tisuća kuna i potom se udaljio. Djelatnica nije ozlijeđena. Iz policije navode da su obavili očevid i da intenzivno tragaju za počiniteljem razbojništva.

Jučer je oko 23 sata, u garaži obiteljske kuće u Vojarskoj ulici u Vinkovcima, došlo do požara. Iz policije navode kako je do požara došlo prilikom punjenja baterije električnog bicikla koja je eksplodirala te je izbio požar na biciklu. Uslijed eksplozije oštećeni su vrata i zidovi garaže. Požar je ugasio 70-godišnji vlasnik pomoću aparata za gašenje. U požaru nitko nije ozlijeđen, a materijalna šteta po procjeni vlasnika iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna. U tijeku je očevid u suradnji s inspektorom zaštite od požara.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske zabilježene su tri prometne nesreće, od čega jedna prometna nesreća u kojoj je lakše ozlijeđena jedna osoba (Komletinci) te dvije prometne nesreće u kojima je nastupila samo materijalna šteta (Vinkovci, Rokovci).

Iz PU su izvijestili građane i o dodatnom radu Odjela upravnih poslova u Vinkovcima. Kako se navodi na temelju ukazane potrebe i interesa građana, djelatnici Službe upravnih poslova, državljanstva i statusnih pitanja građana, Odjel upravnih poslova, koji se nalazi na adresi Glagoljaška 27b u Vinkovcima, šalter sala, iznimno će raditi i u subotu 25. lipnja od 7 do 13 sati, i to na poslovima prijave prebivališta i boravišta, osobnih iskaznica i putnih isprava. Daljnja odluka o radu subotom donijeti će se sukladno mogućnostima i potrebama posla, o čemu ćemo pravovremeno obavijestiti građane putem sredstava javnog priopćavanja. Sve potrebne informacije iz spomenutog djelokruga rada građani mogu dobiti i telefonski na brojeve:

  • osobne iskaznice, prebivalište i boravište  +385 32 342 301
  • putovnice +385 32 342 303
  • voditeljica Odjela + 385 32 342 304

Ili elektroničkom poštom na mail vukovarsko-srijemska@policija.hr .