Poslije naše kritike pokošen prostor otvorene pozornice kod otoka sportova, promijenjen i način naplate najma ležaljki na bazenu

Foto: Čitatelj

VUKOVAR, Naša jučerašnja dobronamjerna kritika vrlo brzo je naišla na odjek te su nadležni u iznimno kratkom roku popravili stvari za koje smo ih prozvali.

Tako je jučer pokošen prostor otvorene pozornice kod otoka sportova, u samome centru grada. Samo nekoliko sati ranije portal press032.com objavio je fotografiju pozornice koja je bila zarasla u travu. Nakon što je objavljena fotografija, a i kako nam je rečeno slijedom ranijih planova, nekoliko sati kasnije pokošena je pozornica koja sada izgleda potpuno drugačije i urednije. Važno je to i radi brojnih građana i turista koji šetaju tim dijelom grada i na taj način dobivaju jednu sasvim drugačiju sliku o Vukovaru.

Foto: Ivan Matić

I naša dobronamjerna kritika načina naplate ležaljki na bazenu u Vukovaru također je riješena. Naime, sada dolaskom na recepciju bazena i prilikom kupovine karte posjetiteljima se odmah nudi i mogućnost da iznajme i ležaljke. Ako se odluče na to uz kartu dobivaju i račun za najam ležaljki kao i plastificirani broj koji treba istaknuti na ležaljci koju iznajmite. Zaposleni na recepciji prema tim brojevima znaju imaju li u ponudi još slobodnih ležaljki ili ne. Do jučer su posjetitelji bazena dolazili na bazen, tražili slobodnu ležaljku i onda odlazili na recepciju da je plate. Tamo bi dobivali račun koji bi potom nosili spasiocima koji bi im na kraju izdavali taj plastificirani broj.

Iako do naših kritika nije niti trebalo doći za pohvaliti je brzu reakciju odgovornih.