Raspisuje se natječaj za upis djece u Dječji vrtić Vukovar 1.

Foto: Ivan Matić

VUKOVAR, Prema najavama iz Dječjeg vrtića Vukovar 1. u petak (8. svibnja) biti će raspisan natječaj za upis djece u vrtić u  pedagoškoj godini 2020./2021. za područje grada Vukovara i Općine Bogdnovci.

S obzirom na epidemiju korona virusa upis djece će se obavljati digitalnim putem kao i putem pošte za one roditelje koji nisu u mogućnost upis obaviti digitalnim putem. Iznimno je važno prikupiti svu potrebnu dokumentaciju jer nepotpune prijave neće biti uzimane u obzir. Ravnateljica vrtića Mirjana Kulić kazala je kako će se potrebna dokumentacija za upis slati na adresu vrtića Eugena Kvaternika 27. kao i da se upisni postupak sastoji od tri dijela i to podnošenja zahtjeva za upis s dokumentacijom, inicijalnog razgovora i  potpisivanja ugovora.

Prema podacima iz Dječjeg vrtića Vukovar 1. ovaj vrtić ove godine napušta 120 djece koji kreću u prvi razred osnovne škole. Natječaj za upis djece u vrtić trajat će do 18. svibnja. Sve informacije dostupne su i na telefon 032 414 709 ili 099/225-4644.