Prvo ga verbalno vrijeđao, a onda dobio dva udarca i završio u bolnici

Foto: Đuro Karalić

VINKOVCI, Prema navodima PU Vukovarsko – srijemske jučer, 18. studenoga unutar ugostiteljskog objekta na Trpinjskoj cesti zabilježen je verbalni i fizički sukob između 39-godišnjaka i 57-godišnjaka iz Vukovara. U priopćenju stoji kako je 39-godišnjak najprije verbalno omalovažavo starijeg sudionika sukoba zbog čega je 57-godišnjak naposljetku rukama zadao dva udarca u lice mlađeg sudionika incidenta.

„Ispitivanjem alkoholiziranosti smo utvrdili kako je 39-godišnjak bio pod utjecajem alkohola u iznosu od 1,57 g/kg. Ostali prisutni gosti su razdvojili dvojicu sukobljenih te je ubrzo prevezen 39-godišnjak u Nacionalnu memorijalnu bolnicu Vukovar gdje mu je ukazana liječnička pomoć i utvrđena mu je teža tjelesna ozljeda. U pogledu događaja policija provodi daljnje kriminalističko istraživanje“, navode iz policije.

Tijekom 18. studenog na području PU vukovarsko-srijemske evidentirane su 3 prometne nesreće, od kojih jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osobe lakše ozlijeđena (Ivankovo) i dvije prometne nesreće u kojima je nastupila samo materijalna šteta (Vukovar, Tovarnik).

Iz Pu najavljuju kako nastavljaju s provođenjem pojačanog nadzora sudionika u prometu na cestama, prvenstveno zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola, nedopuštene brzine kretanja, nekorištenja sigurnosnog pojasa, nepropisnog prevoženja djece u dječjim sjedalicama i nepropisne uporabe mobitela.