Provalnik iz obiteljske kuće u Cerni otuđio novac i nakit

Foto: Pixabay

VINKOVCI, Iz PU vukovarsko-srijemske izvijestili su kako je nepoznati počinitelj, u četvrtak, provalio u obiteljsku kuću u Cerni odakle je otuđio novac i nakit. Vlasniku, 43-godišnjaku iz Cerne, pričinjena je materijalna šteta u iznosu od nekoliko tisuća kuna.

Između 10. i 15. lipnja s imanja u Otoku otuđena je veća količina cigle. Vlasnik, 53-godišnjak iz Otoka, oštećen je za iznos od nekoliko tisuća kuna.

Na području PU vukovarsko-srijemske tijekom protekla 24 sata zabilježene su tri prometne nesreće, od čega jedna prometna nesreća u kojoj je nastupila samo materijalna šteta (Otok), jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena (Drenovci) i jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše i jedna teže ozlijeđena (Prkovci). Nesreća u Prekovcima dogodila se u četvrtak, oko 22:50 sati, kada je 22-godišnjak iz Šiškovaca upravljajući osobnim automobilom „VW Golf“, županjskih registarskih oznaka, a uslijed neprilagođene brzine kretanja udario u osobni automobil „VW Passat“, također županjskih registarskih oznaka koji se kretao ispred njega. Tim vozilom je upravljao 21-godišnjak iz Šiškovaca. Nakon udara, oba automobila su sletjela s ceste i zaustavila se na zemljanoj površini. U prometnoj nesreći 21-godišnjak je teže, a 22-godišnjak lakše ozlijeđen. Očevidom je utvrđeno kako su oba vozača upravljala vozilom pod utjecajem alkohola.