Provale, krađe i 7 prometnih nesreća

Policija prometna nesreća Bajakovo
Foto: Pixabay/fsHH

VINKOVCI, PU Vukovarsko-srijemske izvijestila je o krađi iz obiteljske kuće 64-godišnjakinje u Vinkovcima. Tom prilikom otuđeno je nekoliko desetaka tisuća kuna. Provala se dogodila 22./23. svibnja.

Veća količina drvne građe otuđena je 23. svibnja iz obiteljske kuće 71-godišnjakinje u Mirkovcima. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

Na osobnom automobilu Mercedes vinkovačkih registracijskih oznaka razbijeno je staklo za vrijeme dok se nalazio parkiran u Slakovcima, u večernjim satima 25. svibnja. Otuđena je torbica u kojoj su se nalazile osobne isprave i novac. Vlasniku, 49-godišnjaku iz Marinaca, pričinjena je materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna.

Noću 25./26. svibnja oštećena je lijeva bočna strana osobnog vozila BMW vinkovačkih registracijskih oznaka, za vrijeme dok se nalazio parkiran u Vinkovcima. Vlasniku, 39-godišnjaku iz Vinkovaca, pričinjena je materijalna šteta u iznosu od nekoliko tisuća kuna.

Tijekom proteklog vikenda na području PU vukovarsko-srijemske dogodile se sedam prometnih nesreća, od čega pet prometnih nesreća u kojima je nastupila samo materijalna šteta (Trpinja, Vukovar, Tovarnik, Vinkovci, Županja) i dvije prometne nesreće u kojima su dvije osobe lakše ozlijeđene (Strošinci, Korođ).

.