Provala u Otoku, u Vinkovcima prometna s teže ozlijeđenom osobom

Foto: Pixabay

VINKOVCI, PU Vukovarsko-srijemske izvijestila je kako je 13. veljače, u poslijepodnevnim satima, provaljeno je u obiteljsku kuću 63-godišnjaka u Otoku. Tom prilikom su otuđeni novac i nakit. Ukupna materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

Sa zemljišta u blizini Vođinaca otuđeno je 15 sadnica oraha. Krađa se dogodila prije nekoliko tjedana. Vlasniku, 59-godišnjaku iz Vođinaca, pričinjena je šteta od nekoliko tisuća kuna.

Iz stana u stambeno-poslovnom objektu u Vukovaru otuđena je torbica 67–godišnjeg talijanskog državljanina, u kojem su se nalazile osobne isprave, novac i bankovne kartice. Krađa se dogodila između 10. i 14. veljače. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

Na području PU vukovarsko-srijemske tijekom protekla 24 sata zabilježeno je pet prometnih nesreća, od čega četiri prometne nesreće (Privlaka, Vođinci, Ivankovo, Tovarnik) u kojima je nastupila samo materijalna šteta i jedna prometna nesreća s teže ozlijeđenom osobom, o čemu više slijedi:

U srijedu, 14. veljače, oko 17,15 sati, 43-godišnjak iz Vinkovaca, upravljao je osobnim automobilom „VW Polo“ vinkovačkih registarskih oznaka, krećući se kolnikom ulice Kneza Mislava u Vinkovcima. Dolaskom do obilježenog pješačkog prijelaza, nije se na vrijeme zaustavio te je udario u pješaka, 61-godišnjaka iz Vinkovaca, koji je u tom trenutku prelazio kolnik. Uslijed udara i pada na kolnik, 61-godišnjak je teže ozlijeđen.