Pripadnik DVD Tovarnik smrtno stradao prilikom otklanjanja posljedica jučerašnjeg nevremena

Foto: Đuro Karalić

TOVARNIK, Prilikom otklanjanja posljedica jučerašnjeg nevremena pripadnik DVD Tovarnik je preminuo tijekom intervencije.

„U srijedu, 19. srpnja oko 21:30 sati, prilikom uklanjanja porušenih stabala i grana sa ceste u Tovarniku, a nakon olujnog nevremena, 65-godišnjem pripadniku DVD Tovarnik je pozlilo te se srušio na tlo. Građani koji su se zatekli na mjestu događaja pružili su mu prvu pomoć do dolaska ekipe Hitne medicinske pomoći, a koja je nakon pokušaja reanimacije proglasila smrt. Policijski službenici proveli su očevid, a tijelo preminulog prevezeno je u NMB „Dr. Juraj Njavro“ Vukovar gdje će biti provedena obdukcija“, stoji u priopćenju policije.

Povodom ovoga tragičnog slučaja oglasila se i Hrvatska vatrogasna zajednica koji su obitelji i kolegama preminulog vatrogasca izrazili sućut.

“Pripadnik Dobrovoljnog vatrogasnog društva Tovarnik Zvonko Drmić preminuo je 19. srpnja u večernjim satima za vrijeme obavljanja vatrogasne intervencije u sanaciji posljedica nevremena koje je pogodilo Vukovarsko-srijemsku županiju. Hrvatska vatrogasna zajednica i glavni vatrogasni zapovjednik Slavko Tucaković izražavaju iskrenu sućut obitelji i kolegama preminulog vatrogasaca”, poručili su iz Hrvatske vatrogasne zajednice.