Od zadobivenih ozljeda u jučerašnjoj prometnoj nesreći u bolnici preminuo i 58-godišnjak iz Ivankova

Foto: Radio Dalmacija - Ilustracija

VINKOVCI, Od ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći, koja se u srijedu dogodila na cesti između Jankovaca i Sremskih Laza, u vinkovačkoj Općoj bolnici preminuo je i 64-godišnjak iz Ivankova koji je bio putnik u osobnom vozilu 58-godišnjaka („Citroen“ vinkovačkih registarskih oznaka) koji je poginuo na mjestu nesreće.

„Putnik u „Citroen-u“, 27-godišnjak iz Ivankova,  teže je ozlijeđen, kao i vozačica “Chevrolet-a”, 21-godišnjakinja iz Đeletovaca. Putnici u „Chevrolet-u“-42-godišnjak i 78-godišnjakinja iz Đeletovaca teže su ozlijeđeni. Jedna osoba, 47-godišnjak iz Đeletovaca, također putnik u „Chevrolet-u“, lakše je ozlijeđen“, stoji u priopćenju policije.

Prema ranijim policijskim navodima do prometne nesreće došlo kada je 58-godišnjak iz Ivankova, upravljajući osobnim automobilom “Citroen”, vinkovačkih registarskih oznaka, krećući se iz smjera Tovarnika u smjeru Vinkovaca, započeo radnju pretjecanja dva teretna vozila. U tom trenutku, iz suprotnog smjera, naišao je osobni automobil „Chevrolet“, vinkovačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 21-godišnjak iz Đeletovaca. U sudaru je smrtno stradao vozač “Citroena”, 58-godišnjak iz Ivankova dok su ostale osobe lakše ili teže ozlijeđene.