Preko vikenda čak 14 prometnih nesreća

VINKOVCI, Tijekom proteklog vikenda na području PU vukovarsko-srijemske zabilježeno je 14 prometnih nesreća, od kojih 11 prometnih nesreća u kojima je nastupila samo materijalna šteta, 2 prometne nesreće u kojima su ukupno dvije osobe lakše ozlijeđene te jedna prometna nesreća s teže ozlijeđenom osobom, izvjestila je policija.

Policija izvješćuje i o provali koja se dogodila u Starim Mikanovcima pri kojoj je je iz obiteljske kuće 57-godišnjaka u Vinkovačkoj ulici otuđen novac. Provala se dogodila u subotu, 16. travnja, u večernjim satima. Ukupna materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna.

Pri pregledu vozila na MCGP Bajakovo, na ulazu u Republiku Hrvatsku, u osobnom automobilu marke „Peugeot 406“, srpskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 51-godišnji državljanin Srbije pronađeno je ukupno 42 kg sitno rezanog duhana, bez nadzornih markica Ministarstva financija Republike Hrvatske. Vozač je uhićen i uz kaznenu prijavu za izbjegavanje carinskog nadzora predan pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske.

ĐURO KARALIĆ