Poznati termini natjecanja u II. i III. ŽNL NS Vinkovci

Foto: Pixabay

VINKOVCI, Održani su plenumi II. i III. ŽNL NS Vinkovci na kojima su određeni sastavi liga i termini redovitih kola u ova dva natjecanja, koje u II.ŽNL počinje 28. kolovoza, a u III. ligi, 4. rujna.

Drugu ŽNL napustili su Mladost iz Privlake koja je sada u Prvoj ŽNL i HNK Hrvatski Sokol iz Mirkovaca koji je preselio u rang ispod, a ligu su popunili prvak Treće ŽNL Zrinski iz Tordinaca te viceprvak Lipovac.
U Trećoj ŽNL umjesto prošlosezonskih deset u ligi će participirati osam klubova. Nema više Zrinskog i Lipovca koji su u rangu više i Marinaca koji se nažalost nisu uspjeli konsolidirati za novu sezonu, a Hrvatski Sokol je došao iz Druge ŽNL.
U prvom kolu II.ŽNL NS Vinkovci sastaju se Mladost Cerić-Zrinski Tordinci, Croatia Novi Jankovci-Lovor Nijemci, Borac Retkovci-Vinkovci, Sloga Novi Mikanovci-Šokadija Stari Mikanovci, Borinci Jarmina-Slavonac Prkovci, Frankopan Rokovci-Andrijaševci-Meteor Slakovci i Đezelem Korođ-Lipovac.
U pvom kolu III. ŽNL NS Vinkovci sastaju se Obilić Ostrovo-Sremac Markušica, Hrvatski Sokol Mirkovci-Podgrađe, Hajduk Mirko Mirkovci-Polet Donje Novo Selo i Borac Banovci-Čelik Gaboš.
ĐURO KARALIĆ