Požar u Županji, a u Ivankovu razbijeno staklo na Golfu

Foto: Đuro Karalić

VINKOVCI, PU Vukovarsko-srijemska izvijestila je kako je uslijed kvara na električnim instalacijama u ponedjeljak, oko 10,30 sati, izbio požar u pogonu za proizvodnju peleta u Županji. Požar su pravovremeno uočili i ugasili djelatnici tvrtke. U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna.

Na osobnom automobilu VW Golf vinkovačkih registracijskih oznaka koji se nalazio parkiran u Ivankovu razbijeno je vjetrobransko staklo. Oštećenje je nastalo tijekom jučerašnjeg dana. Vlasnici, 31-godišnjakinji iz Starih Mikanovaca, pričinjena je šteta u iznosu od nekoliko tisuća kuna.

U Policijskoj postaji Vukovar provedeno je kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom iz Vukovara kojim je utvrđena sumnja kako je počinio kazneno djelo teške krađe. Saznanja iz kriminalističkog istraživanja ukazuju kako je 37-godišnjak u razdoblju od konca siječnja do početka travnja 2019. godine provalio u pomoćne prostorije uz obiteljsku kuću 54-godišnjakinje u Vukovaru u ulici E. Kvaternika te otuđio tri motorne pile i dijelove namještaja. Ukupna materijalna šteta cijenila se na iznos od nekoliko tisuća kuna. Uz kaznenu prijavu, 37-godišnjak je predan u pritvorsku jedinicu policije.